Testimoniale

Daniel Apostol-Birzu
Catalin Mihai Rangu

„Autoritatea de Supraveghere Financiară are două obiective majore, asigurarea stabilității financiare a societăților supravegheate și protecția consumatorilor, fie ei asigurați, păgubuți, investitori sau beneficiari ai sistemului de pensii private. Colaborarea cu InfoCons a fost întotduana excelentă, contribuția dumeavoastră fiind esențială pentru o soluționarea problemelor cetățenilor, informare corectă a consumatorilor, pentru educația financiară atât de necesară în acest domeniu. Ne bucurăm de toate demersurile dumneavoastră și vă asigurăm în continuare de întregul nostru sprijin. Cu față spre consumator trebuie să fie deviza tuturor din piața financiară, consumatorul fiind cel care ne plătește și care merită toată atenția și respectul nostru. Alături de Infocons putem atinge aceste obiective spre binele oamenilor care pot fi afectați de asimetria informațională, de practici incorecte, frauduloase, și chiar de posibile activități abuzive.”

Calin Mihai Rangu –Director Autoritatea de Supraveghere Financiara

“Asigurarea, pensia privată și piața de capital sunt mecanisme ale unei piețe democratice care aduc consumatorului concurență, oferte mai multe și posibilitatea de a alege și de a avea produse mai aproape de ceea ce își dorește și, mai ales, de ceea ce are nevoie.

InfoCons vine să ajute consumatorul să înțeleagă drepturile pe care le are, terminologia și asigură transparența pentru ca fiecare să poată face alegeri în cunoștință de cauza.

Descărcați aplicația ”asigurări InfoCons”, consultați site-ul de asigurări InfoCons și nu în ultimul rand contactați-ne și la numărul de telefon 0219615. Suntem aici pentru a vă ajuta în cazul domeniilor greu de descifrat de către fiecare consumator.”

Sorin Mierlea – Președinte InfoCons